+4 0770 934 835
Hit enter to search

Iubește animalele

Charlie’s Clinic Vet – Cea mai moderna si prietenoasa Clinica Veterinara este acum in apropierea ta. Hai sa ne vizitezi!

Un animal de companie sănătos este un prieten fericit. Acesta este motivul pentru care echipa noastră de profesioniști instruiți oferă îngrijiri de cea mai înaltă calitate pentru animalul dvs. de companie. Cunoaștem animalele de companie în interior și în exterior, ceea ce înseamnă că știm când lucrurile stau bine și când trebuie să acordăm mai multă atenție. Clinica noastră este aici pentru tine.

Charlie’s Clinic Vet (CVET)
Conceptul “Charlie’s Clinic Vet” a venit ca un răspuns la experiențele pe care le-am trăit, le-am văzut și de aceea venim cu o nouă abordare. O normalitate pe care am cunoscut-o in țările Europene pe unde am călătorit și unde ne-am specializat.
Clinica a fost proiectată personalizat pentru a asigura tot ceea ce este mai bun pentru animale de companie și liniște sufletească pentru voi. La Charlie’s Clinic Vet (CVET) punem accent atât pe animăluțe cât și pe voi, stăpânii acestora. Inainte de toate suntem oameni.

Fondatoare CVet

  • icon-locationCalea Văcărești, Nr. 242, Bl. 72B (Intersectie cu Str. Baladei)
  • icon-phone+40770 934 835
  • icon-mailcontact@cvet.ro


Te asteptam la Charlie’s Clinic Vet pentru a te bucura alaturi de prietenul tau necuvantator de:

– Medicina Preventiva
– Programe de vaccinare
– Stomatologie
– Consultatii si examene clinice
– Analize complete de laborator
– Ecografie
– Chirurgie veterinara
– Spitalizare si pensiune de animale
– Cosmetica si Frizerie
– Farmacie Veterinara
– Pet Shop

DESPRE

Un animal de companie sănătos este un prieten fericit!

Impulsionați de cele mai înalte standarde profesionale din domeniu dar și de dragostea atât de umană și caldă pentru prietenii noștri necuvântători, la Charlie’s Clinic Vet facem tot posibilul pentru ca animăluțele dragi să aibă parte de un diagnostic corect, de investigații exacte și de tratamentul potrivit.

Avem aparatură veterinară modernă și o echipă care crede cu tărie că, cu îngrijire adecvată,  dragoste și căldură micuții noștri prieteni pot aduce bucurie în viețile noastre pentru foarte mult timp și că niciun efort nu este prea mare pentru asta.

Avem totul, de la un laborator complet de analize, echipament de ecografie, incubator, până la o sală de chirurgie complet echipată. Unul dintre lucrurile cu care ne mândrim cel mai tare este capacitatea de a oferi rapid un diagnostic precis și un tratament eficient, oricare ar fi necesitățile animăluțului.

Ne-am propus să creăm un spațiu unde puteți găsi toate serviciile esențiale pentru animale. Nu doar că ne îngrijim de sănătatea lor, dar, grație serviciilor de pet shop și cosmetică, ne asigurăm că strălucesc atât în interior cât și la exterior.

Dacă vă aflați în căutarea unui cabinet veterinar complet, la Tineretului, aproape de Calea Văcărești, Charlie’s Vet este alegerea perfectă.

Dar cine e Charlie? ?

Charlie, zis și Mr. Ciupings sau Bebe Ciups, este motanul iubit al Paulei și al lui Mihai, fondatorii clinicii, un British Shorthair alintat, adorabil, mare cerșetor de mâncare și afecțiune și mereu gata să fie mângâiat. Am numit clinică cu el în minte pentru că, atunci când vine vorba de actul medical, fiecare pacient al nostru este tratat cu aceeași grijă, atenție și căldură de care are parte al nostru Charlie.