+4 0770 934 835
Hit enter to search

Iubește animalele

Charlie’s Clinic Vet – Cea mai moderna si prietenoasa Clinica Veterinara este acum in apropierea ta. Hai sa ne vizitezi!

Un animal de companie sănătos este un prieten fericit. Acesta este motivul pentru care echipa noastră de profesioniști instruiți oferă îngrijiri de cea mai înaltă calitate pentru animalul dvs. de companie. Cunoaștem animalele de companie în interior și în exterior, ceea ce înseamnă că știm când lucrurile stau bine și când trebuie să acordăm mai multă atenție. Clinica noastră este aici pentru tine.

Charlie’s Clinic Vet (CVET)
Conceptul “Charlie’s Clinic Vet” a venit ca un răspuns la experiențele pe care le-am trăit, le-am văzut și de aceea venim cu o nouă abordare. O normalitate pe care am cunoscut-o in țările Europene pe unde am călătorit și unde ne-am specializat.
Clinica a fost proiectată personalizat pentru a asigura tot ceea ce este mai bun pentru animale de companie și liniște sufletească pentru voi. La Charlie’s Clinic Vet (CVET) punem accent atât pe animăluțe cât și pe voi, stăpânii acestora. Inainte de toate suntem oameni.

Fondatoare CVet

  • icon-locationCalea Văcărești, Nr. 242, Bl. 72B (Intersectie cu Str. Baladei)
  • icon-phone+40770 934 835
  • icon-mailcontact@cvet.ro


Te asteptam la Charlie’s Clinic Vet pentru a te bucura alaturi de prietenul tau necuvantator de:

– Medicina Preventiva
– Programe de vaccinare
– Stomatologie
– Consultatii si examene clinice
– Analize complete de laborator
– Ecografie
– Chirurgie veterinara
– Spitalizare si pensiune de animale
– Cosmetica si Frizerie
– Farmacie Veterinara
– Pet Shop

DESPRE

Charlie’s Clinic Vet intruchipeaza intr-un concept unic in Bucuresti clinica veterinara ideala pentru animalutul dumneavoastra de companie. Cu servicii medicale premium, inspirate dupa standardele din domeniu practicate in strainatate, locatia noastra raspunde cu succes tuturor nevoilor patrupezilor, dar si rugurozitatii stapanilor atunci cand vine vorba de fiintele atat de dragi. Charlie’s Clinic Vet are in componenta pe langa cabinetul medical si servicii de tip pet shop sau cosmetica canina. Cu alte cuvinte, in cadrul locatiei noastre, toate animalutele care ne trec pragul prin intermediul stapanilor care ne acorda increderea beneficiaza de cele mai bune tratamente, atat la interior cat si la exterior. Pentru ca venim pe piata cu un concept original, Charlie’s Clinic Vet din zona Tineretului, aproape de Calea Vacaresti dispune si de aparatura medicala veterinara de ultima generatie. Vrem sa ne asiguram ca in cadrul locatiei noastre va putem oferi la nevoie orice act medical in deplina siguranta si la standarde europene.In acest sens echipa noastra este mereu pregatita sa intervina atunci cand este necesar pentru a le reda micutilor dumneavoastra prieteni starea de bine si energia care ii caractrizeaza. Logistica noastra cuprinde pe langa laboratorul de analize complet si ecograf, incubator, sala complet echipata de chirurgie, detartraj cu ultrasunete, etc.. Astfel, pentru un diagnostic corect, Charlie’s Clinic Vet din zona Tineretului putem realiza diverse tipuri de ecografii si/sau alte investigatii in functie de cazuistica medicala.

Daca esti in cautarea unui cabinet veterinar care sa curpinda si pet shop dar si cosmetica canica pozitionat si aproape de Calea Vacaresti, Charlie’s Vet este in mod cert locatia ideala pe care o cauti. Pe langa planul anual pentru animale pe care echipa noastra il va intocmi pentru animalutul tau de companie, suntem disponibili intotdeauna si pentru consultatiile medicale, inclusiv la cerere, urgente – deplasari. Stim cat de importante sunt micile fiinte dragi pentru clientii care ne acorda increderea, iar in acest sens cu profesionalism si cu un act medical realizat in cele mai moderne conditii va stam intotdeauna la dispozitie. Totodata, echipa noastra de medici specialisti ofera si monitorizarea permanenta la nevoie, astfel incat sa avem certitudine ca prietenul dumneavoastra de companie primeste in mod corect si raspunde tratamentului aplicat. Ne dorim ca micii patrupezi sa ajunga in cadrul clinicii veterinare Charlie’s Clinic Vet cu incredere si fara sentimentul de teama. Ne bucuram ca medicii nostri sa ramana pe termen cat mai lung adevarati indrumatori in ceea ce numim calitatea vietii animalutelor de companie.