+4 0770 934 835
Hit enter to search

MEDICINA PREVENTIVĂ

Ne angajăm să oferim asistență medicală cuprinzătoare și proactivă pentru catoți membrii blănoși ai familiei tale să ducă o viață fericită și sănătoasă.

Importanța medicinei preventive:
Medicina preventivă implică luarea de măsuri proactive pentru a identifica și aborda potențialele probleme de sănătate înainte ca acestea să se agraveze. Investind în îngrijirea preventivă, nu numai că îmbunătățești calitatea vieții animalului tău de companie, dar și minimizezi riscul de boli grave.

Serviciile noastre de medicină preventivă:

Examinări de bunăstare

Examinările regulate ne permit să monitorizăm starea generală de sănătate a animalulelor, să detectăm semnele timpurii de boală și să stabilim o bază de referință pentru comparații viitoare.

Vaccinări

Programe de vaccinare personalizate pentru a îți proteja animalul de companie de o serie de boli care pot fi prevenite, asigurându-te că sistemul lor imunitar rămâne robust.

Controlul paraziților

Strategii cuprinzătoare pentru a preveni și controla paraziții, inclusiv puricii, căpușele și paraziții interni, promovând o viață mai sănătoasă și mai confortabilă pentru animalul tău de companie.

Consiliere nutrițională

Planuri alimentare personalizate care răspund nevoilor nutriționale unice ale animalului tău de companie, favorizând sănătatea și vitalitatea optime.

Îngrijire dentară

Îngrijire dentară proactivă pentru a preveni problemele orale și a menține sănătatea generală a animalului tău de companie.

Beneficiile alegerii medicinei preventive:

  • Depistarea timpurie a bolilor: Depistăm potențialele probleme de sănătate în stadii incipiente, permițând intervenția în timp util și un tratament eficient.
  • Rentabilă: Investiția în îngrijirea preventivă poate fi adesea mai eficientă din punct de vedere al costurilor decât tratarea bolilor avansate.
  • Durata de viață extinsă: Prin prioritizarea medicinei preventive, contribuim la prelungirea vieții animalului tău. de companie și la creșterea bunăstării sale generale.

La Charlie’s Clinic Vet, suntem partenerul tău de încredere în asigurarea sănătății și fericirii animalelor tale de companie. Medicii noștri veterinari cu experiență lucrează îndeaproape cu tine pentru a crea un plan personalizat de îngrijire preventivă care să se potrivească nevoilor unice ale animalului tău de companie.

Programează o consultație de medicină preventivă: număr telefon (trigger pe mobil pentru apelare)

  • icon-location535 West Huntington Drive Monrovia, CA 91016
  • icon-phone(970) 416-0232 | (970) 415-0233
  • icon-mailinfo@LovePet.com