+4 0770 934 835
Hit enter to search

“CONSULTAȚII și Examene Clinice

La Charlie’s Clinic Vet acordăm prioritate sănătății și fericirii animalelor de companie prin consultațiiveterinare dedicate. Echipa noastră de medici veterinari experimentați și plini de compasiune se angajează să ofere îngrijire personalizată care să asigure bunăstarea animalului tău de companie în fiecare etapă a vieții.

De ce să alegi consultațiile noastre?

  • Pentru că înțelegem de ce îngrijirea preventivă este piatra de temelie a unui animal de companie sănătos și înfloritor.
    home environment.
  • Consultațiile regulate sunt vitale pentru detectarea timpurie a potențialelor probleme. Acestea ne permit să intervenim și să oferim soluții eficiente cu promptitudine.
  • Examinările noastre cuprinzătoare acoperă aspecte fizice, dentare și comportamentale, asigurând o abordare holistică a sănătății animalului tău de companie.

Servicii oferite:

Examinări complete

Evaluări fizice amănunțite pentru a monitoriza starea generală de sănătate a animalului dumneavoastră de companie.

Vaccinări

Programe de vaccinare personalizate pentru a proteja împotriva bolilor care pot fi prevenite.

Consiliere nutrițională

Planuri de dietă personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui animal și pentru a susține o sănătate optimă.

Planuri de îngrijire personalizate:

Fiecare animal de companie este unic și noi credem în adaptarea serviciilor noastre pentru a răspunde nevoilor individuale. Medicii noștri veterinari colaborează îndeaproape cu tine pentru crearea unor planuri de îngrijire personalizate care să răspundă cerințelor specifice de sănătate ale prietenului tău patruped, asigurându-i o viață fericită și sănătoasă.

Consultații online:

Pentru confortul tău, oferim consultații virtuale pentru cazurile care nu sunt de urgență. Conectează-te cu medicii noștri veterinari experimentați din confortul casei tale și te ajutăm cusfaturi și îndrumări în timp util.

Pachete de îngrijire la prețuri accesibile:

Credem căîngrijirea veterinară de calitate trebuie să fie accesibilă tuturor. Explorează pachetele noastre de consultații la prețuri avantajoase pentru o îngrijire cuprinzătoare fără a face compromisuri în ceea ce privește excelența.

  • icon-locationCalea Văcărești, Nr. 242, Bl. 72B (Intersectie cu Str. Baladei)
  • icon-phone+40770 934 835
  • icon-mailcontact@cvet.ro