+4 0770 934 835
Hit enter to search

LABORATOR DE ANALIZE PROPRIU ȘI PCR

La Charlie’s Clinic Vet, credem în oferirea unei îngrijiri complete sub un singur acoperiș. Laboratorul nostru intern de analiză completă a sângelui, inclusiv tehnologia PCR, exemplifică angajamentul nostru de a oferi cele mai bune capacități de diagnosticare pentru animalul tău de companie.

Suntem echipați cu un laborator intern de analiză completă a sângelui cu tehnologie de ultimă generație de reacții în lanț a polimerazei (PCR).

De ce să alegi laboratorul nostru intern?

  • Rezultate rapide: Oferim rezultate în timp util, permițând un diagnostic rapid și începerea imediată a tratamentelor necesare.
  • Analiză cuprinzătoare a sângelui: Laboratorul nostru este echipat pentru a efectua o gamă largă de analize de sânge, oferind o imagine de ansamblu detaliată a stării de sănătate a animalului tău de companie, de la funcționarea organelor până la starea sistemului imunitar.
  • Tehnologia PCR: Reacția în lanț a polimerazei (PCR) este o tehnică puternică de biologie moleculară care permite detectarea unor secvențe specifice de ADN sau ARN. Această tehnologie este neprețuită în identificarea bolilor infecțioase și a markerilor genetici, permițând tratamente precise și țintite.

Caracteristicile principale ale laboratorului nostru de analiză completă a sângelui:

Hematologie

Evaluarea numărului de celule roșii și albe din sânge, a nivelului de hemoglobină și a numărului de trombocite pentru a evalua starea generală de sănătate și a detecta afecțiunile de bază.

Biochimie

Analiza funcției organelor, inclusiv a sănătății rinichilor și a ficatului, a nivelurilor de electroliți și a indicatorilor metabolici.

Testarea PCR

Identificarea markerilor genetici și detectarea agenților patogeni cu o acuratețe de neegalat, ajutând la diagnosticarea bolilor infecțioase și a afecțiunilor ereditare.

Imunologie

Evaluarea rezistenței sistemului imunitar al animalului tău de companie, oferind informații cruciale pentru îngrijirea preventivă.

Beneficiile tehnologiei PCR in-house:

  • Precizie: Tehnologia PCR asigură identificarea precisă a agenților patogeni și a markerilor genetici, permițând planuri de tratament țintite și eficiente.
  • Eficiență: Capacitățile noastre interne de PCR reduc timpul de execuție, permițând luarea rapidă a deciziilor pentru îngrijirea sănătății animalului dumneavoastră tău de companie.
  • Diagnosticare cuprinzătoare: Descoperăiți probleme de sănătate ascunse și potențiale predispoziții genetice prin intermediul diagnosticului molecular avansat.

 

Programează o analiza completă a sângelui animalului tău de companie: +40770 934 835

  • icon-locationCalea Văcărești, Nr. 242, Bl. 72B (Intersectie cu Str. Baladei)
  • icon-phone+40770 934 835
  • icon-mailcontact@cvet.ro