+4 0770 934 835
Hit enter to search

Diagnostic & Servicii Complete

Alergie și mâncărime alinarea pielii

Știați că animalele dvs. de companie pot avea alergii la factori de mediu obișnuiți ca și tine? Ați observat că pielea animalului dvs. de companie devine roșie sau fără mâncărime? Aceasta ar putea fi o reacție alergică. Animalele de companie pot suferi de alergii la elementele din mediul din jurul lor, precum și anumite ingrediente din alimentele lor, la fel cum pot oamenii. Unele semne că animalul dvs. de companie poate suferi de alergie poate include:

– Mâncărime sau piele roșie / roz
– Zgârieturi sau mâncărimi neobișnuite
– Scurgerea din ochi sau din nas
– Căderea părului Vomitarea
– Diaree

Dacă bănuiți că animalul dvs. de companie poate suferi de alergie, vă recomandăm să faceți o examinare și consultare cu medicul veterinar. Medicii nostrii pot să evalueze animalul dvs. de companie, să discute simptomele sale și să efectueze orice teste necesare pentru a ajuta la izolarea alergiei. Împreună, puteți decide ce curs de medicamente sau dieta va ajuta la refacerea animalului dvs. de companie la o sănătate bună.

Anestezie

Clinica noastră oferă o varietate de servicii de anestezie pentru animalul dvs. de companie. Termenul de anestezie indică utilizarea medicației pentru a bloca senzația, rezultând de obicei în inconștiență. Anestezia este indusă folosind o varietate de medicamente, atât injectabile cât și inhalate. Este utilizat pentru proceduri care necesită un animal inconștient, cum ar fi intervenția chirurgicală, anumite studii imagistice (de exemplu, radiografii, RMN, scanări CT) sau proceduri medicale (de exemplu, endoscopie). Animalele de companie care suferă de anestezie sunt de obicei pre-medicate cu un medicament injectabil. Acest medicament pre-ajută animalele de companie să se relaxeze, astfel încât anestezia completă poate fi indusă mai lin și mai sigur. În continuare, animalul de companie primește medicamente intravenoase pentru a provoca pierderea cunoștinței. Un tub este apoi introdus în calea aeriană superioară a animalului de companie, iar anestezia cu gaz menține animalul de companie anesteziat confortabil în timpul procedurii. În timp ce un pacient este sub anestezie, acesta va fi monitorizat în același mod în care ar fi un om supus anesteziei. Această monitorizare include ascultarea inimii și plămânilor animalului dvs. de companie, evaluarea vizuală a reflexelor animalului dvs. de companie și utilizarea echipamentului pentru monitorizarea tensiunii arteriale, a nivelului de oxigen din sânge și a temperaturii. Probabil, animalul dvs. de companie va fi monitorizat folosind un aparat ECG. Tehnicienii instruiți acționează alături de medicii veterinari pentru a se asigura că procedura animalului tău merge bine.

Dacă aveți întrebări cu privire la anestezie, vă rugăm să ne sunați și să cereți să discutați cu un medic veterinar.

Verificări la urechi

Spitalul nostru oferă examene de ureche minuțioase ca unul dintre serviciile noastre de dermatologie. Afecțiunile urechilor pot fi extrem de incomode și chiar dureroase. Simptomele ca tremurarea capului, zgârierea și zdrobirea la urechi, frecarea urechilor pe podea sau mobilier, urletul și mirosurile anormale sunt frecvente.

Afecțiunile urechii apar frecvent la câini și pisici și rezultă dintr-o varietate de cauze. Determinarea acestor cauze este vitală pentru rezolvarea pe termen lung a simptomelor. Ca în orice altă problemă de sănătate, culegerea unui istoric detaliat și efectuarea unei examinări complete a pacientului este esențială. Examinarea atentă a urechii cu un otoscop, vizualizarea întregii lungimi a canalului urechii și tamburul urechii, oferă informații importante pentru diagnostic.

Durerea este frecventă în bolile urechii și unii pacienți vor necesita evaluarea corectă a sedării sau a anesteziei. Testele diagnostice suplimentare sunt adesea justificate. Adunarea probelor pentru a verifica acarienii, inflamația, bacteriile și drojdia este un prim pas comun. Uneori sunt necesare culturi. În bolile urechii necomplicate, tratamentul poate fi simplu atunci când se adună informațiile adecvate. Cu toate acestea, cele mai multe cazuri recurente de boli ale urechii implică cauze multiple precum alergie, infecție, corpuri străine, tumori sau acarieni. Tratarea unei singure cauze va limita răspunsul la terapie. Verificarea urechii după fiecare etapă a tratamentului este esențială pentru a oferi o soluționare pe termen lung a problemei.

Servicii de eutanasie

Decizia asupra eutanasiei pentru un animal de companie iubit și un însoțitor este una dintre cele mai dificile decizii pe care trebuie să le ia un proprietar de animale de companie.

În multe cazuri, nu este atât de clar, iar consultarea cu medicul veterinar poate fi de mare ajutor. Putem folosi o varietate de metode pentru a ajuta la determinarea dacă animalul dvs. de companie are dureri, suferințe și pentru a rezolva aceste nevoi pentru a îmbunătăți calitatea vieții sau pentru a vă ajuta în decizia dvs. de a vă lua la revedere animalului de companie.

Procedura de eutanasie

După o consultare cu un medic veterinar și o discuție amănunțită despre circumstanțele speciale care înconjoară boala animalului tău, ai ajuns la decizia de a eutanasia animalul tău de companie. Apreciem enormitatea acestei decizii și cât de important este animalul dvs. de companie pentru tine și familia ta și ne străduim să asigurăm o eliberare pașnică și fără durere de suferință.

Diagnostic complet

Spitalul nostru este mândru să ofere clienților noștri acces la un laborator de diagnostic complet. Avem acces la mașini capabile să efectueze un număr complet de celule din sânge, panouri chimice complete, inclusiv teste ale funcției enzimei hepatice, renale și pancreatice, glucoză și electroliți. În plus, spitalul nostru poate trimite probe la un laborator de diagnostic pentru teste mai avansate și specifice, cum ar fi culturi și biopsii. Serviciile noastre de diagnostic diferă în funcție de spital. Vă rugăm să sunați la spitalul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile interne disponibile.

Chirurgie generala

Spitalul nostru oferă multe servicii de chirurgie generală care includ o varietate de proceduri comune și elective efectuate sub anestezie generală.

Exemple de intervenții chirurgicale obișnuite includ: spay (ovarioisterectomie), neuterizare (castrare), îndepărtarea și biopsie a forfecției, reparații de lacerare, abces și reparația rănilor, chirurgie exploratorie, îndepărtarea corpurilor străine gastrointestinale, enucleare (îndepărtarea ochilor), cistotomie (îndepărtarea pietrelor vezicii urinare) ) și biopsia pielii.

Deoarece aceste proceduri necesită de obicei anestezie generală, vă rugăm să consultați serviciile noastre de anestezie pentru o descriere detaliată a ofertelor noastre. Folosim în mod obișnuit medicamente pentru combaterea durerii în cabinetele noastre generale pentru a asigura confortul animalului tău de companie. Vă rugăm să consultați și serviciile noastre de tratare a durerii pentru o descriere detaliată.

Întrebați personalul nostru dacă aveți întrebări despre serviciile noastre de chirurgie generală.

Laborator

Spitalul nostru este echipat cu un laborator intern care permite medicilor veterinari să efectueze rapid teste de diagnostic pe o varietate de lichide corporale (tampoane de urechi, sânge, urină etc.) și alte probe (fecale etc.) pentru a obține o precizie și rapiditate diagnostic.Acest lucru este deosebit de important la animalele foarte bolnave și la cele care necesită tratament imediat sau de urgență. Deși nu toate probele pot fi analizate în interior; atunci când această capacitate este combinată cu serviciile noastre de laborator din exterior, se obține o evaluare completă a laboratorului. Nu ezitați să contactați personalul nostru sau medicii veterinari dacă aveți întrebări cu privire la capacitățile noastre de laborator intern.

Secție izolare

Spitalul nostru menține o zonă izolată pentru a preveni răspândirea bolilor contagioase de la pacienții potențial infecțioși la alții din spital. Personalul nostru este instruit și procedurile de izolare sunt urmate pentru a menține pacienții în siguranță. Aceste proceduri includ utilizarea adecvată a dezinfectanților, eliminarea corespunzătoare a materialelor infecțioase și purtarea mănușilor, cizmelor, măștilor și halatelor de unică folosință în timpul manipulării pacienților infecțioși. Toate aceste măsuri sunt menite să mențină sănătos pacienții și personalul nostru. Vă rugăm să contactați personalul nostru dacă aveți întrebări despre procedurile de izolare.

Managementul durerii

Menținerea animalului tău fără durere este esențială pentru menținerea calității vieții sale. Medicii veterinari utilizează o abordare multimodală în managementul durerii care include antiinflamatoare, medicamente opioide, anestezice locale, anestezice generale și chiar anestezie epidurală pentru a combate eficient durerea la toate nivelurile. Unii dintre medicii noștri veterinari oferă chiar și servicii alternative, cum ar fi acupunctura sau chiropractica pentru opțiuni suplimentare de ameliorare a durerii. Dacă animalul dvs. de companie se confruntă cu dureri acute, obiectivul nostru este să prevenim percepția nervilor și să-și amintească de această durere, astfel încât să nu devină durere cronică. Din acest motiv, protocoalele de combatere a durerii sunt o parte a planului de tratament pentru toate procedurile invazive, cum ar fi intervențiile chirurgicale. Dacă animalul dvs. de companie se confruntă deja cu dureri cronice, medicii veterinari pot crea un plan personalizat de gestionare a durerii bazat pe nevoile individuale ale animalului dvs. de companie și problemele medicale.

Medicina Geriatrica

Spitalul nostru oferă servicii de medicină pentru sănătate senior pentru animalul dumneavoastră de companie mai în vârstă.

Când animalul dvs. de companie împlinește „anii de aur” au nevoie de îngrijiri speciale, iar medicul veterinar vă va recomanda anumite teste de screening. Testele permit medicului veterinar să ofere un diagnostic precoce pentru unele dintre bolile comune care afectează animalele de companie mai în vârstă, astfel încât acestea să poată gestiona mai eficient aceste boli. Pe lângă această testare, se vor recomanda examene de două ori pe an pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie primește cea mai bună îngrijire pe măsură ce îmbătrânește.

Animalele noastre de companie îmbătrânesc mult mai repede decât noi. Prin urmare, trebuie să facem tot ce putem pentru a urmări cu atenție și frecvent problemele în curs de dezvoltare. Cu cât le găsim mai devreme, cu atât putem face mai mult pentru a controla aceste probleme. Dacă animalul dvs. de companie se confruntă deja cu o boală sau un handicap care poate veni cu bătrânețe, medicul veterinar va lucra cu dvs. pentru a menține cea mai înaltă calitate a vieții pentru animalul dvs. de companie.

Sterilizarea & Castrarea

Clinica nostră efectuează în mod obișnuit sterilizarea chirurgicală a câinilor și pisicilor de sex feminin și masculin. Sterilizarea presupune îndepărtarea uterului și a ovarelor câinilor și pisicilor femele. Castrarea presupune eliminarea testiculelor câinilor și pisicilor mascule. Ambele proceduri sunt efectuate sub anestezie generală și ambele implică o incizie chirurgicală. Medicamentele pentru combaterea durerii sunt utilizate în mod obișnuit pentru a asigura confortul animalului dvs. de companie. Aceste intervenții chirurgicale sunt efectuate cel mai frecvent la vârsta de aproximativ 6-12 luni. Cu toate acestea, nu recomandăm efectuează aceastei proceduri la o vârstă mai tânără. Întrebați personalul nostru despre spay sau neutering animalul dvs. de companie pentru a ajuta la prevenirea comportamentului sexual nedorit, sarcinii și pentru a reduce sau elimina posibilitatea unor boli de viață mai târziu în viață.

Four reasons why choose this Service:

Free In-Home Consultation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

We will Keep In Touch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

Convenience

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

Qualified & Caring Pet Sitters

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

  • icon-location535 West Huntington Drive Monrovia, CA 91016
  • icon-phone(970) 416-0232 | (970) 415-0233
  • icon-mailinfo@LovePet.com